Parteneri ai proiectului "Viaţa la Pozitiv - Girov 2015"

Viața parohiei Ianuarie 28, 2015

Miercuri, 28 ianuarie 2015, a fost lansat în Centrul Cultural Girov, proiectul educaţional "Viaţa la Pozitiv".

Acest program naţional se află la a patra ediţie şi implică elevii unităţilor de învăţământ înscrise, organizatorii şi partenerii de proiect.

În viziunea Programului educaţional „Viaţa la Pozitiv”, scopul educaţiei nu este doar de a scoate absolvenţi bine informaţi ci şi formarea de persoane cu resurse adaptative la solicitările vieţii. În momentul în care timpul liber este redus la o sumă de activităţi concepute la voia întâmplării se poate observa o lipsă de apetit pentru o utilă dezvoltare personală şi se poate ajunge la un parcurs individual distructiv. Pentru evitarea unor astfel de situaţii ar fi indicat ca derularea timpului liber să aibă la bază un demers reflexiv şi responsabil.

Având în considerare aceste date cât şi colaborarea continuă dintre parohia noastră şi Şcoala Gimnazială Girov, prin Frăţia Ortodoxă a Tinerilor Giroveni, ne declarăm parteneri şi susţinători ai proiectului "Viaţa la Pozitiv - Girov, 2015".

Vom lua parte la activităţile din cadrul proiectului şi vom oferi suport coordonatorilor de proiect şi colaboratorilor, pentru a aduce un plus de valoare în vieţile elevilor - copiilor noştri.

Pagina de facebook a proiectului este: https://www.facebook.com/scoalagirov.